[vc_row][vc_column width=”1/2″ el_class=”kolom-01-organisaties” el_id=”Webshop”][vc_wp_custommenu nav_menu=”2″ el_id=”Webshop” el_class=”Webshop”][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”kolom-02-organisaties”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

Webshop Haarlemmer Kweektuin

Binnenkort opent de Haarlemmer Kweektuin een webshop, waarin gerecycle of geupcyclede artikelen zullen worden verkocht. De opbrengst van de verkoop komt geheel ten goede aan het onderhoud en/of de verbetering van de Kweektuin zelf.

Door iets in de webshop te kopen, steun je direct de Haarlemmer Kweektuin.
Op dit moment zijn er snijplanken te koop met met het logo van de Haarlemmer Kweektuin erin gegraveerd. Gemaakt door Haarlems Hout van Haarlemse stadsbomen, bijv.  “stormhout” uit de Haarlemmerhout, “wegverbredingshout” uit de Waarderpolder, en “kadewerkzaamhedenhout” van de Bakenessergracht.
De snijplanken zijn verkrijgbaar in twee maten, groot en medium. De maten zijn variabel. Een grote plank kost 30 euro, de kleinere versie kost 20 euro.
Ken je iemand, die je hier blij mee zou willen maken? Mail dan met Leoni, dan regelt zij de verdere verkoop en bezorging/overhandiging.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”1948″ img_size=”large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”3/4″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]