Kom jij als nieuwe vrijwilliger ons gezellige team versterken? 

Bezoek je graag het terrein van de Haarlemmer Kweektuin en wil je ons helpen in de organisatie en uitvoering van de verschillende activiteiten en evenementen op het park? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij verwelkomen je daarom graag als nieuwe vrijwilliger.

Als vrijwilligersorganisatie is de Haarlemmer Kweektuin een fantastische omgeving waar buurtbewoners en andere betrokkenen zich dagelijks inzetten om het groene stadspark van Haarlem te onderhouden en van het park een groot succes te maken. Onze vrijwilligers zijn onmisbaar.

De activiteiten voor vrijwilligers zijn onderverdeeld in de verschillende werkgroepen. Iedere werkgroep wordt aangestuurd door een coördinator die de belangen van de vrijwilliger behartigt.

 

Vacatures 

Binnen onze stichting is van alles te doen. Voor ieder wat wils. Hieronder vind je de vacatures die wij op dit moment hebben:

Werkgroep Communicatie:
1) sociale media
2) kennis van WordPress en/of
3) goede redactionele vaardigheden

Plannenmaker voor de terreinontwikkeling

Vrijwilligers werven

Fondsenwerving

Stage lopen bij de Kweektuin

Doe jij op dit moment een opleiding en zoek je een leuke stageplek. Dat kan bij de Haarlemmer Kweektuin. Let er wel op: wij zoeken met name stages waarbij de student veelal zelfstandig werkzaamheden en studieopdrachten kan uitvoeren. Er is namelijk niet altijd (dagelijks) een studiebegeleider aanwezig op het park.

 

Ben jij geïnteresseerd?

Ben je geïnteresseerd in vrijwilligerswerk op de Kweektuin of heb je interesse in één van de openstaande vacatures? Neem dan vrijblijvend contact op met onze vrijwilligerscoördinator via vrijwilligers@haarlemmerkweektuin.nl 

Veiligheid voor onze vrijwilligers staat altijd voorop. Met betrekking tot o.a. integriteit, personeelsbeleid en werkomstandigheden houden wij ons strikt aan landelijke procedures. Het vrijwilligersbeleid van de Haarlemmer Kweektuin is hieronder in te zien:

(PDF volgt…)

 

Bijdragen aan de Haarlemmer Kweektuin

Onze stichting wil de Haarlemmer Kweektuin ontwikkelen tot een mooi buurtpark met duurzame voorzieningen. Hiervoor zijn wij afhankelijk van giften, subsidies en het harde werk van een honderdtal vrijwilligers. Wilt u de Haarlemmer Kweektuin steunen? U kunt uw bijdrage overmaken naar bankrekening: NL81 TRIO 0198 0764 60, of klik op deze betaallink. Bij voorbaat hartelijk dank.

Toekomstbeeld Haarlemmer Kweektuin

In een gezamenlijke sessie hebben de commissieleden van de voorbereidingscommissie een toekomstbeeld ontwikkeld voor de Haarlemmer Kweektuin. Wat ziet een bezoeker, een ondernemer, een vrijwilliger, een bewoner, een scholier of een heel gezin als ze over circa vijf jaar door de poort van de Haarlemmer Kweektuin naar binnen lopen? Haarlemmer Kweektuin, gebied in 360 graden. Klik op de afbeelding om de visie te bekijken.[/vc_column_text]

hkin360voorblad
[/vc_column]
[/vc_row]