[vc_row][vc_column width=”1/2″ el_class=”kolom-01-organisaties”][vc_wp_custommenu nav_menu=”4″][/vc_column][vc_column width=”1/2″ el_class=”kolom-02-organisaties”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”2/3″][vc_column_text]

VITAAL ARCHITECTUUR / VITAL MIND
Biofilic Circulair ontwerpstudio / Shop

Gabriela Dalhoeven Telleria, is architect met haar hart voor de natuur. Ze is C2C adviseur en gespecialiseerd in “Biophilic and healing Spaces” die de mens opnieuw met de natuur verbind. Haar Biofilische gebouwen en interieurs zijn ontworpen volgens de Goude Snede en met biobased materialen die hun natuurlijke vorm, gevoel en karakter behouden. Het principe is al bewezen dat onze geestelijke gezondheid, productiviteit, prestaties en concentratie verbeteren.

Gespecialiseerd ook in Biomimicry. De natuur is de bron van haar inspiratie in het ontwerp en in de realisatie van haar architectonische projecten en tuinen. Biomimicry probeert de biologie van dieren en planten na te bootsen om materialen en energie te besparen door een aangename en gezonde omgeving te creëren.

Ze ontwerp verschillende artistieke producten. Groene wanden die geluid absorberen en gemaakt zijn met mos die vuil afstotend werkt, onderhoud vrij zijn en daarbij CO2 en fijnstof opneemt. Afgewerkt zonder formaldehyde. Creëer ecologische logo’s en hangende tuinen Kokedama, met luchtzuiverend planten, Mycelium, BioVital Cement en nog veel meer.

Want een gezonde groene omgeving wordt een cruciale bepalende factor voor welzijn en geluk in ons dagelijkse  leven. Meer informatie vindt je in de website:

www.vitaalarchitectuur.com / www.vital-mind.org

Linkedin: Gabriela Dalhoeven

Op facebook: Vitaal Architectuur / Vital Mind

Op Instagram

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3217″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” image_hovers=”false” link=”https://www.facebook.com/kweektuinkas/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”3218″ img_size=”medium” alignment=”center” onclick=”custom_link” img_link_target=”_blank” image_hovers=”false” link=”https://www.facebook.com/kweektuinkas/”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row]