Test-pagina2

Nieuwe toevoeging

In de Haarlemmer Kweektuin en ontwikkelen de Stichting Haarlemmer Kweektuin, vrijwilligers, ondernemers en de gemeente samen een veelzijdig en duurzaam stadspark. Ecologie en circulaire economie zijn bepalend voor wat er gebeurt. Wij kweken bij alle gebruikers en het publiek de verantwoordelijkheid om zorg te dragen voor de wereld om ons heen.

Kom jij als nieuwe vrijwilliger ons gezellige team versterken? 

Kom je graag in de Haarlemmer Kweektuin en wil je ons helpen met verschillende activiteiten en evenementen op het park? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij verwelkomen je daarom graag als nieuwe vrijwilliger.

De Haarlemmer Kweektuin een fantastische omgeving voor vrijwilligers. Hier zetten buurtbewoners en andere betrokkenen zich dagelijks in voor het onderhoud van het groene stadspark van Haarlem. Onze vrijwilligers zijn onmisbaar, mede door hen is het park een groot succes.

De activiteiten voor vrijwilligers zijn onderverdeeld in de verschillende werkgroepen. Elke werkgroep wordt aangestuurd door een coördinator die de belangen van de vrijwilliger behartigt.

 

Flyer