Jij maakt het verschil!

 

Bezoek je graag het terrein van de Haarlemmer Kweektuin en wil je ons helpen in de organisatie en uitvoering van de verschillende activiteiten en evenementen op het park? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als vrijwilligersorganisatie is de Haarlemmer Kweektuin een fantastische omgeving waar buurtbewoners en andere betrokkenen zich dagelijks inzetten om het groene stadpark van Haarlem te onderhouden en van het park een groot succes te maken. Onze vrijwilligers zijn onmisbaar.

Voorbeelden van activiteiten voor vrijwilligers:

  • Onderhouden van het terrein (terreinwerkdagen)
  • Meedenken en meehelpen op het gebied van gebouw en techniek
  • Organiseren en ondersteunen bij evenementen (gastvrouw,-heer)
  • Adviseren coördinatoren
  • Ondersteunen in de uitvoering van administratieve werkzaamheden

De activiteiten voor vrijwilligers zijn onderverdeeld in de verschillende werkgroepen. Iedere werkgroep wordt aangestuurd door een coördinator die de belangen van de vrijwilliger behartigt.

Alle hulp kunnen wij gebruiken. Wij verwelkomen je daarom graag als nieuwe vrijwilliger. Jij maakt het verschil! Neem contact op met de vrijwilligerscoördinator Barend-Jan Geels op het onderstaande mailadres:

vrijwilligers@haarlemmerkweektuin.nl 

Veiligheid voor onze vrijwilligers staat altijd voorop. Met betrekking tot o.a. integriteit, personeelsbeleid en werkomstandigheden houden wij ons strikt aan landelijke procedures. Het vrijwilligersbeleid van de Haarlemmer Kweektuin is hieronder in te zien:

(PDF volgt…)

 

 

Vacatures vrijwilligers

 

Werkgroep Vrijwilligers

Werkgroep Evenementen

Vacature lid werkgroep Evenementen Haarlemmer Kweektuin

Werkgroep Terrein

Werkgroep Communicatie

Werkgroep Gebouwen en installaties

 

Vacatures bestuur

Op dit moment zijn er geen bestuursfuncties beschikbaar

 

(Maatschappelijke) stage

Op dit moment hebben wij geen stageplaatsen beschikbaar

 

Bijdragen aan de Haarlemmer Kweektuin

Onze stichting wil de Haarlemmer Kweektuin ontwikkelen tot een mooi buurtpark met duurzame voorzieningen. Hiervoor zijn bijdragen van particulieren heel welkom. Deze zullen in het begin vooral gebruikt worden voor het opzetten van goede communicatie naar alle betrokkenen en voor begeleding van vrijwilligers. U kunt uw bijdrage overmaken naar bankrekening: NL81 TRIO 0198 0764 60. Bij voorbaat hartelijk dank.

Toekomstbeeld Haarlemmer Kweektuin

In een gezamenlijke sessie hebben de commissieleden van de voorbereidingscommissie een toekomstbeeld ontwikkeld voor de Haarlemmer Kweektuin. Wat ziet een bezoeker, een ondernemer, een vrijwilliger, een bewoner, een scholier of een heel gezin als ze over circa vijf jaar door de poort van de Haarlemmer Kweektuin naar binnen lopen? Haarlemmer Kweektuin, gebied in 360 graden. Klik op de afbeelding om de visie te bekijken.

hkin360voorblad