Filmavond met diner op een unieke locatie voor een uniek doel
30 maart 2018

Filmavond met diner

In samenwerking met het Kweekcafé organiseert de Haarlemmer Kweektuin een filmavond met diner. De opbrengst komt grotendeels ten goede aan de realisatie van de natuurspeelplek op het terrein. Geniet van een totaal verzorgde avond op een unieke locatie in Haarlem.

Locatie: de Hoge Kas bij het Kweekcafé
Tijd: 18:00u – 22:00u
Prijs: €30,00 inclusief diner en welkomstdrankje (excl. overige drank)

Aanmelden vóór 28 maart via natuurspeelplek@haarlemmerkweektuin.nl (Allergieën? Vermeld dit s.v.p. bij de aanmelding) Reageer snel! Er is een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar.

*Tip: draag warme kleding of neem een kleedje mee*

Volg onze campagne op voorjebuurt.nl/natuurspeelplek

 

Volg dit event op Facebook

 

Start crowdfunding natuurspeelplek

We zijn op 15 februari een crowdfunding-campagne gestart om een natuurspeelplek te realiseren op de Haarlemmer Kweektuin!

Volg onze campagne op:

www.voorjebuurt.nl/natuurspeelplek

Doe mee en geef ook een bijdrage!

 

Doneer of start zelf een actie

Wij nodigen jullie graag uit om de handen uit de mouwen te steken, om samen het uiteindelijke doelbedrag van €25.000,- bijeen te krijgen. Dit kan natuurlijk door te doneren, maar ook door zelf een actie te starten met je klas, straat of familie. Zo kunnen jullie een belangrijke bijdrage leveren aan de realisatie van de Haarlemmer Kweektuin! Ook kunnen jullie meedoen door het aan iedereen in je omgeving te vertellen!

 

Tot snel op de Haarlemmer Kweektuin!

Groen in de stad spreekuur – elke woensdagmiddag

Iedere woensdagmiddag tussen 14.00-16.00 uur zijn de hoveniers van NME beschikbaar om bezoekers van de Stadskweektuin te helpen met hun vragen over natuurlijk en duurzaam tuinieren. Aan het inloopspreekuur zijn geen kosten verbonden. Aanbellen bij NME in het witte gebouw, Kleverlaan 9, Haarlem.
Meer informatie: NME per mail: nmeactiviteiten@haarlem.nl per telefoon: 06 46215415

Duurzaamheidsloket: stel hier al je vragen! – elke vrijdagmiddag

Het duurzaamheidsloket is HET loket waar je met al je vragen terecht kunt over duurzaamheid.

Het loket is een samenwerking tussen Gemeente Haarlem en diverse duurzame organisaties. De medewerkers van het loket kunnen uw vragen beantwoorden over oa. duurzaam bouwen, energie besparen, bewoners initiatieven en financiering. Ze kunnen u ook doorverwijzen of koppelen aan een partner in het netwerk van de Groene Mug.

Wanneer en waar?

Elke vrijdagmiddag van 13.00 tot 16.00 uur kunt u in het Kweekcafé terecht met uw vragen aan de medewerkers van de gemeente over duurzaamheid. Het Kweekcafé bevindt zich achter het witte gebouw van het NME.

Meer info

Meer weten over de Groene Mug en de ambities van Haarlem op het gebied van duurzaamheid: http://www.degroenemug.nl/

Go to Top